A beiratkozás menete

1. lépés: konzultáció

Vedd fel a kapcsolatot munkatársunkkal, aki teljes körűen és részletesen tájékoztat a beiratkozás és az együttműködés feltételeiről (jogi környezet, pénzügyi kérdések, együttműködés a tanulókísérővel), és a családok minden felmerülő kérdésére válaszol. Konzultáció hiányában, annak pótlásáig nem kezdjük meg a beiratkozás feldolgozását!

2. lépés: a jelentkezési lap kitöltése

Jelentkezési lap

3. lépés: a jelentkezés feldolgozása

Ha az adatlapot sikeresen kitöltötted, e-mailben megkapod a rögzített jelentkezési lap másolatát. A jelentkezési lap beérkezésétől számított 2 munkanapon belül tájékoztató e-mailt küldünk a további ügymenetről.

4.  lépés: tandíj (vagy első tandíjrészlet) befizetése 

A Clonlara magyar nyelvű programjába való beiratkozás esetén minden befizetést az alábbi módok egyikén kérünk megtenni:

Paypal: registrar<kukac>clonlara.org

Transferwise: Amennyiben a Transferwise rendszerét használja a bankszámlánkra történő utaláshoz, értesítési e-mail címnek kérjük a következőt adja meg: info.hu<kukac>clonlara.org

Banki átutalás:
Kedvezményezett neve: Clonlara Schule
IBAN: DE62700700240502746100
BIC: DEUTDEDBMUC

A befizetésnél a közlemény rovatban kérjük a diák nevének feltüntetését.
Lehetőség van a tandíjat több részletben fizetni. A beiratkozás a regisztrációs díj + tandíj első részletének befizetésével, és a további részletek ütemezésével válik érvényessé.

5.  lépés: beiratkozás véglegesítése

A befizetés beérkezése után 5 munkanapon belül a befizetésről e-mailben számlát küldünk.
A számla elkészültétől számított 10 munkanapon belül irodánk kiküld egy üdvözlő e-mailt, amely tartalmazza a  joghiteles eletronikus aláírással ellátott elektronikus tanulói jogviszony igazolást. Ezt követően magyar nyelvű tanulókísérőnk felveszi a családdal a kapcsolatot