Clonlara magyar nyelvű off-campus program 2018/2019-es tanév

 

Clonlara magyar nyelvű off-campus program 2018/2019-es tanév


Regisztrációs díj
(egy tanévre):
Első diák: 50 EUR
Minden további diák: 25 EUR

Tandíj
(egy tanévre*):
Óvodától** 8. osztályig: 495 EUR
Középiskola (9.-12. osztály): 725 EUR
Érettségi éve az előző évben is Clonlarás diák számára: 825 EUR
Végzős évfolyamra újonnan iratkozó***: 1.425 EUR
Családi kedvezmény
A harmadik beiratkozott gyermektől 30% családi kedvezmény vehető igénybe a harmadik és minden további gyermek tandíjából. Háromnál több gyermek beiratkozása esetén az életkora alapján legfiatalabb gyermek(ek) tandíjából biztosítjuk a kedvezményt, az esetleges eltérő beiratkozási sorrendtől függetlenül.
Részletfizetés kizárólag a tandíj összegre vonatkozóan maximum 4 részletben lehetséges, ebben az esetben minden egyes részlethez 2,00 EUR kezelési költség hozzáadódik. A beiratkozáskor fizetendő minimum összeg 200 EUR, a tandíj utolsó részletének fizetési határideje 2019. február 28.
*A tandíj egy teljes tanévre szól, tanév közbeni beiratkozáskor is a teljes összeg fizetendő.
**Programunkban a beiratkozás 5 éves kortól lehetséges.
***Ez a díj olyan középiskolai tanulókra vonatkozik, akik az előző tanévben nem voltak programunk tanulói és beiratkozásuk első évében érettségit szeretnének tenni. Ennek részletes feltételeivel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot! Fontos beiratkozási határidő! Amennyiben egy tanuló az érettségije tanévében iratkozik be a Clonlara programba, azt a tanév szeptember 30-ig meg kell tennie, későbbi beiratkozás esetén az adott tanévben nem tehet érettségit. 
A tandíj magában foglalja:

  • Tanulókísérői támogatás tanulási kérdésekben
  • A Clonlara Általános Iskolai és/vagy Középiskolai Útmutatója
  • Hivatalos amerikai magániskolai nyilvántartás, dokumentáció és bizonyítvány
  • Amerikai, nemzetközi akkreditációval rendelkező érettségi bizonyítvány a Clonlara érettségi követelményeinek teljesítésekor
  • Hozzáférés a Clonlara felhasználói felületéhez – honlapunkon online kitöltheti nyomtatványainkat, a középiskolai diákok nyomon követhetik kreditnyilvántartásukat

Adminisztrációs díjak

  • Késedelmi díj: 15 EUR dokumentumonként
  • Apostille díj: 75 EUR dokumentumonként, amelyre kérelmezik Michigan állam apostille tanúsítványát. Ilyenek lehetnek a bizonyítvány, érettségi bizonyítvány vagy középiskolai kreditnyilvántartás.