Akkreditációnk

A Clonlara Campuson Kívüli Program az Accreditation International (Ai), Middle States Association of Colleges and Schools (MSA-CESS) és a National Council for Private School Accreditation (NCPSA) által teljes körűen akkreditált.

Miért számít az akkreditáció?

  • Kapukat nyit a Clonlarában érettségizett diákoknak számos nagy presztízsű főiskolára és egyetemre (a lista lap jobb alsó részén található).

  • Az érettségizett diákoknak jobb hozzáférést biztosít állami kölcsönökhöz és ösztöndíjakhoz, valamint felsőfokú képzésekhez és katonai programokhoz, amelyek olyan bizonyítványt követelnek, amelyeket egy akkreditált intézmény bocsátott ki.

  • Lehetővé teszi az átjárást azon diákok számára, akik a Campuson Kívüli Programból egy állami vagy magán iskolába szeretnének átiratkozni. Akkreditált intézmények a legtöbb esetben elfogadják egymás kreditpontjait.

  • A Clonlara folyamatosan fejleszti minőségét, hogy a követelményeknek megfelelve akkreditált státuszát biztosan megtarthassa.

Főiskolai Felvételi Bizottság (College Entrance Examination Board, CEEB)

A Clonlara Iskola CEEB kóddal rendelkezik (230082). Ezzel diákjai elvégezhetik a bizottsági SAT, SAT Reasoning Test, SAT Subject Test, AP Test, CLEP, és ACT teszteket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek, események

További információra van szüksége?

Figyelmébe ajánljuk a programról írt rövid ismertetőt vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

A Clonlara koncepciójának köszönhetően még a tanulásért kevésbé lelkesedő diákok is elkötelezett, motivált tanulókká válnak!

A Clonlara a diákok és családjuk rendelkezésére áll mindenféle igényt kiszolgálva a társadalmi sokféleség jegyében; többek között faji, etnikai, nemi, szexuális irányultságbeli, vallási, korbéli, családi állapotbéli vagy anyanyelvi különbségektől és speciális nevelési igényektől függetlenül.

Ai NCPSA MSA-CESS