A Beiratkozás menete

A Beiratkozás menete

 1. Konzultáció
Vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, aki teljes körűen és részletesen tájékoztatja a beiratkozás és az együttműködés feltételeiről (jogi környezet, pénzügyi kérdések, együttműködés a tanulókísérővel), és a családok minden felmerülő kérdésére válaszol.

 2. Amennyiben be szeretne iratkozni gyermekével, kérem töltse ki a Jelentkezési Lapot!

-2018/19-es tanévre szóló jelentkezési lapHa az adatlapot sikeresen kitöltötte, emailben megkapja a rögzített jelentkezési lap másolatát.  Ha valamilyen okból kifolyólag nem sikerül használnia az online felületet kérem vegye fel velünk a kapcsolatot és segítséget nyújtunk a jelentkezésben.

 3. Amint beérkezik hozzánk a kitöltött beiratkozási adatlap, válasz e-mailt küldünk egy rövid tájékoztatóval a további ügymenetről.

 4. Tandíj befizetése (vagy első tandíjrészlet befizetése, a továbbiak beütemezésével).
A Clonlara magyar programjába való beiratkozás esetén minden befizetést az alábbi módok egyikén kérünk megtenni:

  a. Paypal:

  b. Banki átutalás:

    IBAN: DE62700700240502746100

    BIC: DEUTDEDBMUC

 Kérjük, ne eszközöljenek számunkra befizetést semmilyen más módon az amerikai iroda könyvelési csoportjának írásos jóváhagyása nélkül!

 5. A befizetés megérkezése és lekönyvelése után az amerikai irodából kiküldésre kerül az üdvözlő e-mail, mely tartalmazza a beiratkozási igazolás szkennelt változatát

 6. A magyar tanulókísérő felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Hírek, események

További információra van szüksége?

Figyelmébe ajánljuk a programról írt rövid ismertetőt vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

A Clonlara koncepciójának köszönhetően még a tanulásért kevésbé lelkesedő diákok is elkötelezett, motivált tanulókká válnak!

A Clonlara a diákok és családjuk rendelkezésére áll mindenféle igényt kiszolgálva a társadalmi sokféleség jegyében; többek között faji, etnikai, nemi, szexuális irányultságbeli, vallási, korbéli, családi állapotbéli vagy anyanyelvi különbségektől és speciális nevelési igényektől függetlenül.

Ai NCPSA MSA-CESS