Szolgáltatási irányelvek

A Clonlaránál mindent elkövetünk azért, hogy a beiratkozott családok igényeit minél hamarabb és minél pontosabban kiszolgáljuk. Az irányelveink a következő szolgáltatásokra a MCampuson Kívüli Programba beiratkozott családok részére az alábbiak:

Beiratkozás ügyintézése

 • Az újonnan beíratott diák felvétele a nyilvántartásunkba – a tandíj megfizetését követő három munkanapon belül

 • A Clonlara internetes felhasználói felületére történő regisztráció létrehozása – a nyilvántartásba vételt követő 4 munkanapon belül

 • Tanulmányi nyilvántartás kikérés megküldése előző iskolának – a nyilvántartásba vételt követő 5 munkanapon belül

Nyilvántartás kezelés

 • Hivatalos kreditnyilvántartás, fejlődési beszámoló és bizonyítvány kiadására tett kérelmek teljesítése – a kérés kézhezvételétől számított 7-10 munkanapon belül
 • Beiratkozás igazolása – a kérés kézhezvételétől számított 3 munkanapon belül
 • Jóváhagyott kreditek kreditnyilvántartásba történő bejegyzése (középiskola) vagy bizonyítványkiállítás (általános iskola) a tanév közbenső időszakában – a Kreditigénylő Lap / Fejlődési Beszámoló tanulókísérő általi jóváhagyásától számított 10 munkanapon belül
  o A kreditigénylés (középiskola) vagy bizonyítványkiállítás (általános iskola) teljes feldolgozási ideje csúcsidőszakon kívül 13-20 munkanap (vö. tanulókísérői szolgáltatások)
 • Jóváhagyott kreditek kreditnyilvántartásba történő bejegyzése (középiskola) vagy bizonyítványkiállítás (általános iskola) januári, májusi és júniusi határidők esetén – a Kreditigénylő Lap / Fejlődési Beszámoló tanulókísérő általi jóváhagyásától számított 20 munkanapon belül
  o A kreditigénylés (középiskola) vagy bizonyítványkiállítás (általános iskola) teljes feldolgozási ideje határidőn történő vagy határidőhöz közel eső kreditigénylés vagy beszámoló leadás esetén 23-40 munkanap (vö. tanulókísérői szolgáltatások)
  o 3 napos gyorsított eljárás lehetséges sürgősségi díj fizetése ellenében

Tanulókísérői szolgáltatások

 • Elsődleges visszajelzés diák vagy szülői megkeresésre – beérkezéstől számított 3 munkanapon belül
 • Válaszadás a megkeresésre további információ nyújtásával – 5 munkanapon belül (ez hosszabbra nyúlhat, ha a Clonlarának egy másik személy vagy szervezet válaszára vagy információjára kell várnia)
 • Kreditigénylés vagy Fejlődési Beszámoló dokumentációjának átnézése és jóváhagyása vagy elutasítása a tanév közbenső időszakában – a Kreditigénylő Lap vagy Fejlődési Beszámoló beérkezésétől számított 10 munkanapon belül
  o A kreditigénylés vagy bizonyítványkiállítás teljes feldolgozási ideje csúcsidőszakon kívül 13-20 munkanap (vö. nyilvántartás kezelés)
 • Kreditigénylés vagy Fejlődési Beszámoló dokumentációjának átnézése és jóváhagyása vagy elutasítása januári, májusi és júniusi határidők esetén – a Kreditigénylő Lap vagy Fejlődési Beszámoló beérkezésétől számított 20 munkanapon belül
  o A kreditigénylés vagy bizonyítványkiállítás teljes feldolgozási ideje januári, májusi és júniusi határidők esetén 23-40 munkanap (vö. nyilvántartás kezelés)

A Clonlara elvárásai a beiratkozott családoktól

Ahhoz, hogy be tudjuk tartani szolgáltatási irányelveinket, kérjük diákjaink és a szülők, közreműködését a folyamatban. A következők nagyban segítik munkánkat:
 • Kérjük, tanulmányozzák át az Oktatási Útmutatót.
 • Kérjük, figyeljenek a nyelvhelyességre és a helyesírásra a velünk folytatott kommunikáció során az e-mailekben és üzenetekben, mi is hasonlóképpen teszünk.
 • Kérjük, tartsák be a határidőket és igényeiket amennyire csak lehet, előre jelezzék.
Amennyiben nem felel meg elvárásainak, amit nyújtunk, kérjük, azt jelezze a tanulmányi nyilvántartás vezetőnél vagy a műveleti igazgatónál, hogy megoldhassuk a helyzetet.

Hírek, események

További információra van szüksége?

Figyelmébe ajánljuk a programról írt rövid ismertetőt vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

A Clonlara koncepciójának köszönhetően még a tanulásért kevésbé lelkesedő diákok is elkötelezett, motivált tanulókká válnak!

A Clonlara a diákok és családjuk rendelkezésére áll mindenféle igényt kiszolgálva a társadalmi sokféleség jegyében; többek között faji, etnikai, nemi, szexuális irányultságbeli, vallási, korbéli, családi állapotbéli vagy anyanyelvi különbségektől és speciális nevelési igényektől függetlenül.

Ai NCPSA MSA-CESS