Középiskolai nyári kredit program

Beiratkozás március 1-től lehetséges


Nyári Program Információk

A Campuson Kívüli programba folyamatosan beiratkozott diákoknak két Clonlarában töltött tanév között térítésmentes a Nyári Program. A nyári oktatás minden teljes jogú tanulónk esetében a következő évre történő beiratkozásukban benne foglalt.

Kredit elmaradásod van? Valami nem szokványosat szeretnél tanulni? Körbevitorlázod a földet? Tanulmányi vagy művészeti táborba mész? Csak be akarsz zárkózni a szobádba és olvasni egész nyáron? Hívj fel bennünket, hogy kiderítsd hogyan alakíthatod természetes tanulási vágyadat középiskolai kreditpontokká.

A Nyári Programra március 1-től június 30-ig van lehetőség beiratkozni.

A diákok saját maguk adhatnak nevet kurzusaiknak és kidolgozhatják a benne foglalt tartalmat minden tárgy esetében. Több kurzust is felvehetnek, így szerezve legalább 0,5, de akár 2 teljes kreditpontot.

A kurzus alapulhat önálló tanuláson, egy vagy több nyári tanulmányi vagy gyakorlati oktatási programon, utazáson, nyári munkán, gyakornoki munkán vagy más kreatív tevékenységen.

A diákok online tananyagokat is vásárolhatnak, ha egy strukturált kurzust szeretnének teljesíteni a nyár folyamán.


Kik a diákok?

Némely diák egyedül akar dolgozni, mások csoportosan, elvégezni egy nyári programot, utazni, munkát vállalni, projektet fejleszteni, közösségi munkát végezni kreditszerzési céllal, zenét, képző- vagy színházművészetet, sportot vagy bármi mást tanulni.

Az ilyen nyári programok által szerzett tapasztalatok felhasználhatók kreditszerzési célra a Clonlara Iskolánál.

Szinte bármilyen nyári tevékenység kreditszerzésre érdemes tanulássá alakítható. Nézd meg mivel szeretsz leginkább foglalkozni, tudj meg róla amennyit csak bírsz, fedezd fel, ez hogyan kapcsolódik más emberekhez, helyekhez és dolgokhoz, és már meg is van az alapja a kreditszerzésnek. Dokumentáld az anyagokat, tapasztalatokat és a ráfordított időt minden tárgy esetében, azonosítsd be, mi az új és az érdekes számodra ebben és ennyi az egész.

Hírek, események

További információra van szüksége?

Figyelmébe ajánljuk a programról írt rövid ismertetőt vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

A Clonlara koncepciójának köszönhetően még a tanulásért kevésbé lelkesedő diákok is elkötelezett, motivált tanulókká válnak!

A Clonlara a diákok és családjuk rendelkezésére áll mindenféle igényt kiszolgálva a társadalmi sokféleség jegyében; többek között faji, etnikai, nemi, szexuális irányultságbeli, vallási, korbéli, családi állapotbéli vagy anyanyelvi különbségektől és speciális nevelési igényektől függetlenül.

Ai NCPSA MSA-CESS