Ajánlások

“A Campuson Kívüli Program megtanított arra, hogy hogyan tanuljak önállóan és hogyan osszam be az időmet. Úgy gondolom, hogy amit a középiskolai évek alatt campuson kívül megtanultam, jobban felkészített a továbbtanulásra, mintha ezt az időt egy átlagos középiskolában töltöttem volna.”

— Mitchell Stephenson, 2009-ben végzett diák


“A gyermekeink campuson kívüli programja egy elképesztő, tizenhárom évig tartó utazás volt. Ez nem lett volna lehetséges a Clonlara, és annak elkötelezett dolgozói nélkül. Őszinte köszönettel tartozunk!”

— Marianne Smith, Arizona


“A campuson kívüli tanulás megváltoztatta az életemet: a tanulás élvezetét inspirálta. Miután beleszólásom lett a saját tanulásomba és irányítani tudtam a tanulási folyamatot, az új értelmet nyert számomra. Felfedeztem, hogy tanulni bárhol, bármikor lehet. A campuson kívüli lét olyan volt, mint egy gyufa, ami lángra lobbantotta bennem a tanulás tüzét, és azzal a meggyőződéssel ajándékozott meg, hogy a tanulás egy egész életen át tartó folyamat.”

— Maeve O'Toole, 2009-ben végzett diák


“A lányom képes volt erősségeit és érdeklődését figyelembe véve saját igényei szerint alakítani a tanulmányait, mialatt megkapta a Clonlara tanulókisérők professzionális segítségét is. Az elnökválasztás alatt a helyi kampányirodában dolgozott gyakornokként, és a Clonlara ezt is beleszámította a tanulmányaiba. Képes volt az iskolai napokat a számára alkalmas időben elkezdeni, és kiterjeszteni azokat estékre és hétvégékre is, amikor a téma vagy egy-egy esemény megkívánta. Bejárhatott a neki tetsző kurzusokra a helyi középiskolába, amikor szükségét érezte. A nehezebb kurzusoknál magántanár segítségét is igénybe vette, a személyreszabott oktatás segítette a tanulmányait.”

— Sheryl James, Michigan


“A Campuson Kívüli Program lehetővé tette a fiam számára, hogy beleszólása legyen a tanulmányaiba és a személyes felelősség érzését adta neki. Megadatott neki a lehetőség, hogy a tanulás iránti szeretetét másokkal is megossza, ugyanis egy magántanári programot fejlesztett ki és koordinált, amelyet campuson kívül tanulók, általános-, és középiskolás, illetve helyi főiskolás diákok egyaránt igénybe vehetnek. A campuson kívül tanulás talán legfontosabb hozadéka, hogy megtanította őt segítséget kérni, amikor szüksége volt rá. Számomra ezek a dolgok egyaránt fontosak a jövő szempontjából, legyen szó a főiskolai tanulmányokról, vagy általában az életről.”

— Sheila Stephenson, Michigan

Hírek, események

További információra van szüksége?

Figyelmébe ajánljuk a programról írt rövid ismertetőt vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

A Clonlara koncepciójának köszönhetően még a tanulásért kevésbé lelkesedő diákok is elkötelezett, motivált tanulókká válnak!

A Clonlara a diákok és családjuk rendelkezésére áll mindenféle igényt kiszolgálva a társadalmi sokféleség jegyében; többek között faji, etnikai, nemi, szexuális irányultságbeli, vallási, korbéli, családi állapotbéli vagy anyanyelvi különbségektől és speciális nevelési igényektől függetlenül.

Ai NCPSA MSA-CESS